Редактор: e-mail: Снимка: PexelsЕвропа няма достатъчно ваксини, за да се предотврати третата

...
Редактор: e-mail: Снимка: PexelsЕвропа няма достатъчно ваксини, за да се предотврати третата
Коментари Харесай

Здравният министър на Германия: Европа няма достатъчно ваксини, за да се предотврати третата вълна на коронавируса

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Pexels

" Европа няма задоволително ваксини, с цел да се предотврати третата вълна на ковид ". Това съобщи здравният министър на здравеопазването Йенс Шпан, представен от " Евронюз ".

Неговата страна възвърне имунизирането с AstraZeneca след четири дни спиране.  " Честният разбор на обстановката демонстрира, че в Европа към момента няма задоволително ваксини, които да спрат третата вълна единствено посредством имунизация. Въпреки че доставките на поръчки от Европейски Съюз към този момент са надеждни, ще минат няколко седмици преди рисковите групи да бъдат изцяло имунизирани. Едва тогава можем да приказваме за отваряне на обществото ", сподели Шпан.

Франция и Италия също възвърнаха имунизациите с AstraZenecа, а през идната седмица това ще сторят и Испания, Португалия и Холандия.

Норвегия, Швеция и Дания оповестиха, че на този стадий няма да го създадат.

Европейската организация по медикаментите (EMA) разгласи през вчерашния ден, че имунизацията е безвредна и ефективна и че нейните изгоди надвишават рисковете.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР